REGRUTACIJA TALENATA I ULOGA BRENDA POSLODAVCA | RAZVOJ LEADERA ZA USPJEH ORGANIZACIJE | HR TIM - STRATEŠKI POSLOVNI PARTNER KOMPANIJE

Uslovi učešća na konferenciji DRIVE 2016

Rezervacija

Popunjavanjem ovog obrasca potvrđujete rezervaciju učešća na DRIVE 2016 i prihvatate uslove koji su opisani u tekstu. Konferencija se održava 10. novembra 2016. godine u kongresnom centru Hotela Terma u Sarajevu. Nakon popunjavanja obrasca na Vaš e-mail stići će potvrda rezervacije. Rezervacija je privremena, a Vaše učešće na konferenciji bit će osigurano nakon izvršene uplate.

Uslovi plaćanja

Ponuđene karte za konferenciju se odnose na jednodnevno učešće. Cijene paketa su fiksne i iskazane su u KM. U navedene cijene nije uključen PDV. Učesnik je obavezan uplatiti iznos po predračunu najkasnije 5 dana po primitku istog.
 
Dokaz uplate potrebno je dostaviti putem e-maila info@drive.ba ili putem faxa na broj + 387 33 266 155.
Po primitku dokaza o uplati, organizator će dostaviti originalni račun.  
Ukoliko Učesnik koji je izvršio uplatu iz bilo kojeg razloga ne može prisustvovati konferenciji, svoju kartu može prenijeti na drugu osobu uz obavezu da organizatora obavijesti o zamjeni najkasnije 2 dana prije početka konferencije.

Standardna cijena jedne karte je 250,00 KM (ponuda vrijedi do 6. novembra).

Cijena jedne karte na kasnoj prijavi je 300,00 KM.

Grupna rezervacija

Za grupe od 4 ili 5 osoba iz iste kompanije odobravamo popust od 10% na cijeli iznos. Za grupe od 6 i više osoba iz iste kompanije odobravamo popust od 15% na cijeli iznos.

Za više informacija o grupnim rezervacijama molimo Vas da se obratite organizatoru putem e-maila na drive@posao.ba.

Žao nam je, ali trenutno nema slobodnih karata. Molimo Vas da kasnije navratite.

KONTAKT